Категории

Масло пальмове "ФРІДЖИТУТТО"

Масло пальмове "ФРІДЖИТУТТО"
Производитель: Master Martini, Италия
Артикул: 4415
Наличие: Есть в наличии
Цена: 140.00грн.
Количество:  
   - или -   

"Фріджитутто" - чудове пальмове масло подвійного фракціонування рідкої консистенції при кімнатній температурі для смаження у фритюрі.

Це масло надзвичайно повільно окислюється, і як наслідок, може бути використано більшу кількість разів, ніж напівтверді і тверді фритюрні масла.

Масло "Фріджітутто" має нейтральний смак і дозволяє смажити кілька типів продуктів одночасно, не вбираючи і не передаючи їм сторонні запахи. Маючи дуже високу температуру димоутворення (230 ° С) воно дозволяє уникнути звичайних проблем при смаженні на рослинних маслах, таких як: рясний дим, швидке окислення, кипіння масла.
При середній температурі безперервної роботи на маслі "Фріджітутто" Ви можете працювати мінімум 10 годин, в той час як зі звичайними маслами не більше 3 годин.

Упаковка:  ємністю 10 літрів.

Написать отзыв

Ваше Имя:


Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:



Метки: